FAQ

Vanliga frågor

Vad är SLAMR™?


SLAMR™ är en produkt utvecklad för att öka sexlust och sexuell prestanda för män. Den är baserad på en naturlig formel från örter och växter.
Varför ska jag använda SLAMR™?


SLAMR™ är designat för män som vill uppnå mer eller tror att dem har mer att ge än tidigare visat. Effekterna visade utav SLAMR:
– SLAMR ™ förbättrar sexuell prestanda för män. - Ökar chansen för hårdare och längre varaktig erektion. - Ökar din förmåga till upprepad sexuell aktivitet. - Aktiverar en längre och mer intensiv orgasm. - Ökar spänning och energi under samlag. - Minskar risken för för tidig utlösning. - Ökar sexdrift.
Hur fort funkar SLAMR™ ?


SLAMR™ bör funka inom 20-30 minuter, du känner ett "rus" igenom kroppen.
Hur länge håller effekterna av SLAMR™ ?


Hur länge effekterna av SLAMR™ håller skiljer sig från person till person, effekten "peakar" cirka en 1 timma efter intag, efter det kan du känna effekten efter 3 eller 4 timmar och efter 12 timmar är det så gott som borta.
Hur många dagar tar min beställning?


Vi skickar ordrar inom 24 timmar, alla beställningar har ett spårningsnummer så man kan följa sin beställning själv. Har du inte tagit emot något efter 1 vecka kontakta oss gärna via telefon eller epost.
Kan jag beställa utan att skapa ett konto?


Ja, du kan beställa SLAMR™ utan ett konto. Skillnaden är då att du missar specialerbjudanden, tävlingar och events via mail.
Är SLAMR™ lagligt?


När du beställer SLAMR™, är du ansvarig att kolla om produkten är laglig i destinationens land. SLAMR™ är i Sverige ett registrerat kosttilsskott och helt lagligt.